JA!:)

Jag klarade det!!!!!!!!:D:D:D TEORI/KUNSKAAPSPROVET FÖR KÖRKORT!:) första försöket, jag är glad:) skriver mer imorn, är hos älsklingen min<3

Håll tummarna för mig idag!

tänker inte säga vad jag ska göra för jag tror inte att jag kommer lyckas..men ska iaf ge de ett försök.

Hej igen :)

Hej!

Allt bra med er?:) om typ en halvtimme ska jag åka ner till byn med mamma och pappa, de ska fixa lite och mej får de släppa av vid tågstationen, ska ju åka till älsklingens jobb sen hem till honom<3 men först ska jag handla min medicin, den tog nämligen slut iförrgår.

Den här låten är så fin..:)

Takida!

Igår kväll kom jag hem:p

Runt 23 tiden kom jag, mamma och pappa hem igår. Jag var hungrig och ganska trött efter bilresan från timmernabben hit. jag tog knäckebröd med skinka och senap på, hade inte ätit hårt bröd sen vi åkte:P så de vart var jävligt gott. Sen satte jag mej självklart vid datorn fast jag var trött:P kollade igenom de jag har missat..:p sen gick jag och lade mig vid 24. Nu sitter jag här och har ätit frukost framför datorn. Solen skiner ute:D härligt! Har ni också sol vid er?:)

Jag kan kortfatta de vi gjorde på semestern, vi spelade minigolf, åt god mat, gratulerade min pappa som fyllde 60 i fredags, åkte över till öland och gick på ölands djur och nöjespark:) det var väldigt trevligt! Och jag har övningskört väldigt mkt:) jag körde bland annat genom sthlm..de var bland de svåraste jag har gjort när de gäller körning:p för de var flera filer..och så mkt bilar och så mkt man skulle tänka på:p men de var en bra erfarenhet:)

ska nog sätta lite till här vid datorn sen ska jag faktiskt hoppa in i vår egna dusch!:D har saknat den. Det är sååå varmt imitt rum:/ håller på att svettas ihjäl så de ska bli skönt med en dusch. Sen hamnar nog jag här igen och så ska jag försöka plugga lite teori och så ska jag fixa mig lite:) ska åka in till min pojkväns jobb runt till 2-3 tiden sen ska jag följa med honom hem och sova med honom inatt<33 har inte sovit hos honom sen typ måndags! saknar honom!

Uppdaterar nog senare:)

kram:)

Godmorgon!

usch vad jag har sovit dåligt inatt..det började med att inte kunde sova pga av att jag hostade, de kändes helt mupp i halsen så jag gick upp..och mamma hostade hon med:/ och jag är så känslig när de gäller sådant..alltså jag såg att mamma hostade slem och så helt plötsligt kräktes jag..:( sen gick jag och lade mig igen, kune inte somna ändå..var typ kissnödig hela tiden , jätte jobbigt:P sen efter 12.38 somnade jag..sen vaknade jag till nån gång under natten tror jag..men sen från klockan 5 sov jag bara stundvis..typ en kvart..en timme..och så..sen typ runt kvart i 7 en timme innan jag skulle gå upp, fick jag nog så jag gick upp. Man blir ju bara tröttare om man bara får sova stundtals..de blir ingen bra sömn. Mamma och pappa har också sovit dåligt..det är nog pga av att vi ska på semester idag:P jag mår bra iaf:P är inte sjuk.

Nu har jag duschat, klätt på mig och packat de lilla sista. Om en timme ska vi åka, så just nu har jag inget att göra så jag sitter här och lyssnar på en jätte bra låt, nämligen Takida curley sue! här bjuder jag på den;)

vi hörs på söndag !:) ha det toppen allihopa !


Packat!

Nu har jag typ packat klart:) typ packat för en vecka :P men men...men har inte så mkt saker med mig..vad behövs? en kortlek, hörlurar, mobil! , kamera, mediciner, smink m.m, nått mer? tipsa mig:P tänk om jag får tråkigt liksom? kanske bra att ha med sig nått kul..men vad? hjärnan står still.

bäst jag går och lägger mig snart, det är ju mina föräldrar jag åker med;) och då åker man väl klockan 7 imorgon bitti :P haha .

men jag uppdaterar nog lite imorgon bitti:)


sovgott !<3 

Världens finaste låt<3

Ny design igen;)

Hej!

Nu har min vän "stora syster" M gjort om min design på min blogg:) Jag beskrev hur jag ville ha det och att de skulle vara kärlekstema:) och hon gjorde den helt underbart söt! sockersöt, lr vad säger ni?:) Den känns verkligen som mej. Jag är hel nöjd! Tack M! 

Idag har jag städat mitt rum för en gångs skull! , mamma skulle ha blivit tokig på mig annars. Och nu efteråt är jag glad över att jag har plockat undan och slängt allt skit som låg framme, känns så rent och ser så fint ut nu.

Har även vart och handlat lite med mamma och pappa och då passade jag även på att hälsa på min underbara pojkvän på hans jobb;) måste ju störa lite(A) men han var bara glad över att jag kom ,han hade de så tråkigt :P Jag kommer sakna honom som en tok..jag åker ju på semester imorn, nära öland ska vi tills söndag. Pappa fyller nämligen 60 år på fredag ( grattis pappa<3 ) så därför flyr vi ;) Jag ska få övningsköra dit vi ska ha :) härligt ! För nu har jag nämligen en bil som står och väntar på mig !:D  juste jag var även förbi min vän A idag och lämnade lite kort som hon och jag har framkallt , och jag övningskörde till henne och de gick faktiskt bra. de börjar gå framåt :) pappa var nöjd, skönt det. och jag vart nöjd själv.

Min vän J frågade om jag vill följa med och bada imorgon men som sagt så åker jag ju bort..men hon och jag får ta och ses sen när jag är hemma igen, hon bor ju nära min pojke så;)

jag är verkligen blond..jag köpte en ring för typ en vecka sen och jag är så nöjd över de köpet..den är så fin! Matchar mitt halsband och örhängen..men så när jag och mamma var nere i tvättstugan för ett tag sen så sa mamma: titta där e ju en ring som har blivit tvättad. jag : :O min ring!! japp..ringen vart böcklig..haha lr vad man säger..inte rätt form på den..får väl köpa en ny , den var ändå lite för stor(A)

måste nog börja packa snart? haha har inte ens börjat..tar det om en stund(A):)

kram hej!

Vinn!

Hej!

Hej! bli gärna medlem på den här sidan, man samlar ihop poäng till presentkort eller biobiljetter, om du klickar på den här länken http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=52103 och om du blir medlem får jag dessutom 25 poäng,

(eller om du skriver i mig som värvare (Jonasfliicka heter jag som användare :)

Design

Hej !

Nu har jag förbättrat min design, lr rättare sagt så har en av mina bästa vänner gjort en design till mig efter mina önskemål och hennes kreativitet:) Vad tycks?

Skriver ett till inlägg lite senare:)

Välkomna!

Nu har jag gjort en ny blogg, min gamla var Jonasfliicka.blogg.se men nu kommer jag hålla till här:)
RSS 2.0