En av mina favoriter i idol:)

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.637485


De som inte hör hans talang måste vara döva:P

3år idag<3:')

Idag är det den 24 oktober år 2008 och det betyder att Jonas och jag firar 3år idag, vi har varit tillsammans i 3år! :') <3 Tiden har gått såå himla fort, det känns som att det förra året vi träffades men samtidigt så känns det som att jag har känt honom hela livet. Idag efter skolan och efter att jag har jobbat ska jag hem till honom och mysa<3


bilden är för ungefär 2-3årsedan (början av vårat förhållande) :) titta vad små vi va! <3

Jag älskar dig Jonas!
Du har mitt liv i dina händer. Utan dig skulle jag inte leva
.


Everything I do<3


Anna !!

ANNA OCH ROBERT KOMMER PÅ FREDAG !!!!! ANNA MIN ANNA KOMMER PÅ FREDAG MED SIN POJKVÄN ROBERT !

jag är lycklig:')

Klippa håret imorn !



Anna är den bästa vännen <3

Den här lilla texten som jag nyss läste värmde mitt hjärta !


Obesvarat fabric(anna) 22:sep, 16:22 Klart vi vill komma! Eller ah, nu svarar jag för robert också (eftersom han inte kommit hem ännu). Jag ska fråga honom om han vill sen kan jag försöka fixa så att vi kan komma! Kram <3


du gör mig så glad min vän <3

Nu jävlar:)

Antingen denna vecka lr nästa vecka ska jag köpa dessa två :




BODYSLIDER BODYSLIDER Bodyslider tränar och formar framförallt mage, men också armar, rygg, axlar, bröst och midja. Komfortmatta samt fullständiga träningsinstruktioner ingår. Obs! Kontrollera vajer samt handtagsfäste före varje träningstillfälle. 99:-





YOGAMATTA LIME GRÖN 0,8 CM YOGAMATTA LIME GRÖN 0,8 CM Yogamatta för golvövningar i stötdämpande material och fräsch, limegrön färg. 10:- (ord.pris 29:-)


de två tillsammans kostar alltså 109 kr! Och med bodyslidern kan jag träna mage, armar, rygg, axlar, bröst och midja! Och mattan kan jag använda för att göra situps och andra övningar på. Så jag får som ett litet eget gym hemma;) istället för att köpa ett gymkort för typ 2700kr för ett år, där jag ändå bara kommer att träna mest mage och springa lite. fan vad jag är smart;)

Tv.

Nån mer än jag som såg främmande fågel ? Jag tycker att serien verkar bra :) vad tkr ni ?

jag älskar årets idol ännu mer ! :D

Vad ska man skriva ?

Jag sitter här och försöker kladda ner min Nk B rapport..men jag känner mig för trött för de. Åt nyss en muffins för att tröstäta pga av rapporten;) haha .. nu hörde jag att sjukhuset börjar, glömde helt bort det..men ska nog kila iväg till tv:n nu och se det! Kan ändå inte skriva så mkt mer på rapporten idag när jag inte har alla papper hemma, så de får bli på torsdag eller imorn det beror på om jag åker till älsklingen eller inte. Undra om han är frisk än? men de tror jag nog inte..han lät tok förkyld igår kväll i telefonen, värsta hesa rösten stackaren :(

Ne nu ska jag kila till tvn som sagt..efter sjukhuset är det idol, efterlängtat:) och sedan kl 21 på fyran är det en ny typ polis/deckar serie den heter typ främmande fågel lr något liknande, den ska jag nog se om jag får sällskap av mamma?


Kram !

dålig uppdatering.

förlåt för dålig uppdatering! men jag skriver nog imorgon:)

kram<3

Imorgon är det den 11 september.

Folk reagerar på 11 september för det är ett datum som flera tragiska saker har hänt på. Så många ser detta datum som en hemsk dag..jag håller med gällande de tragiska sakerna men de finns faktiskt folk som längtar till detta datum för att de fyller år. För mej är 11 september både ett bra och dåligt datum..dåligt gällande de tragiska saker som har skett men ändå bra för då föddes min mamma<3 japp, hon fyller år imorn:) enligt henne fyller hon nog 20;) men de är mkt mer än så..;) men tänker vara snäll mot mamma och inte avslöja någon ålder här.


Jag hade tänkt köpa presentkort på klädesaffär till henne imorgon, och pappa är också med på de. Och så tänkte jag kanske köpa några fina blommor tex röda rosor:) Men så säger hon nu på kvällen : gå inte och köp något till mig imorn, spar pengarna istället. Jag: så du ska inte ha något på din födelsedag?:S hon: nej. Jag: men tänk om jag redan har köpt någonting då? hon: då får du byta det. jag blev tyst. Jag: men de är ju mina pengar. sen sa jag: jaha..som du vill då köper jag inget då...

fy vad tråkigt nu får man inte ens köpa en present till sin egen mors födelsedag!! Ne nu vart jag lite irriterad på henne, varför måste hon alltid tänka på alla andras bästa ? och aldrig priotera sig själv? Man blir inte lycklig av att göra så..ibland måste man få unna sig själv något och inte bara tänka på andra som hon gör, hon är för snäll min kära mor..<3


nu ska jag snart sova tror jag. Godnatt !:P

Hon.

Hittade ett gammalt inlägg som jag har skrivit ...bara de som verkligen känner mig förstår hur jag känner och vem jag pratar om..


inget som förr ?
Ons 4 jan 2006 19:59




HON tog halva mitt hjärta å gick..vänner men inte bästa vänner..klarar jag mig ?..fuck ! alla minnen..inbrottet hemma hos henne..allt vi bakat..pepparna..alla promenader genom lilla Knivsta..vilse i söderfors..våran humor..oslagbar . vf ska jag jämt bli så sur bara för att jag e avis ? avis på inget..rädd att hon ,din vän..skulle ta dig ifrån mig..bara för att jag inte gör som ni gör..rädd att du skulle tycka jag e tråkig..som du nog gör..pallar ej mer..jag väntar på dig..kan vänta på dig i år & dagar..bara de blir som förr nån dag..snälla..ber dig..förlåt för min svartsjuka..älskar dig ..Du är helig i mitt hjärta..Jag hade en underbar blondin som bästis..

**** är blondinens namn..**** e namnet mitt hjärta ej vill höra mej..klarar ej av det..kommer gråta då..när jag inser att hon e borta ur mitt liv..hon vill ej vara min bästa vän mer..hon sa att hon inte kan leva utan mig..men de kan hon..men kan ja leva utan henne ? inte i längden..


Nu har det gått drygt 2år..jag är så nära men ändå så långt bort..som jag skrev..jag kan vänta på dig i år & dagar..bara de blir som förr nån dag..och nu har jag verkligen bevisat de..jag har väntat 2år drygt och jag har lika ont i hjärtan en dag när jag tänker på dig. Ge mig en chans? jag blöder, mitt hjärta blöder!



Ännu mer musik!




Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing


jag älskar låten :')

Ronan Keating.




When you say nothing at all.

Grymt fin låt <3 älskar låten. Vad tkr ni om den ? :)








Father And Son






Baby can I hold you


If Tomorrow Never Comes

Legitimation!

Idag efter skolan skulle jag egentligen vara barnvakt en stund och prata med barnens mamma men de vart ändringar pga av att lill flickan på ett år var helt slut så hon behövde sova så vi ska ta de imorn istället:P


 så jag tog tåget hem och mötte mamma på byn så gick vi och tog kort på mig och sen gick vi till banken för att skriva papper om förnyelse av mitt id-kort. De var fan typ 4år sedan jag fick mitt första legitimation så de var på tiden att förnya de för jag såg helt hemsk ut på bilden. Så nu är det bara att vänta på att Avi:n ska komma så jag kan hämta ur den nya. Min nuvarande går ut nästa månad så de känns skönt att de är gjort ! :)


Har nyss läst klart en kitty bok, japp ni läste rätt ! Vi har en uppgift i skolan om att vi ska läsa en bok som vi läste mellan vi var 7-12år och jag läste lite kitty böcker mellan jag var 10-12år så då fick jag läsa om den nu. haha lite jobbigt att byta sidan varje sekund typ;) de är ju så lite text på varje sida så de går ju så fort att läsa igenom. Men faktiskt måste jag säga att jag en idag gillar boken, den är grymt spännande. 5 stjärnor till den ;) nu ska jag nån dag här framöver se till så att min systers dotter får hem min bok så att hon kan läsa den, för de är extra på om man ordnar det til uppgiften;) Därför läste jag ut boken snabbt så att hon har tid på sig att läsa den och jag erkänner(A) jag fastnade själv i boken lite också;)


Läste ni kitty böcker när ni var små? :)


Just nu undrar jag vart alla människor är ? Typ bara en inne på msn? helt otroligt! Funkar inte msn för vissa lr ? vart är angelica liksom?:P hon brukar vara inne ofta precis som jag.

Kram på er<3

Godmorgon godmorgon:)

Jag sitter hemma hos min pojkvän men han åkt och jobbat för några timmar sedan, så jag är ensam i stora huset. Jag börjar inte förrän 11.55 så jag har haft sovmorgon:) fast jag råkade gå upp en timme för tidigt för jag tänkte fel;) idag slutar jag en stund innan 14:) så jävla skönt ! När jag kommer till skolan ska jag börja med att äta lite lunch, sedan ha projekt arbete tillsammans med mina underbara vänner Lina och Sofia:) Sedan ska vi ha en lektion till sen slutar jag och då ska jag ta mig direkt till den nya familjen som har valt mig som barnvakt:) ska testa på att vara de idag en stund, ska se hur de går med barnen när mamman går:P lite nervöst faktiskt men spännande och roligt ska de bli att få träffa barnen igen och den trevliga mamman:)


Vad ska ni göra idag då? kram <3

Sebastian Krantz!



Sjukt bra röst och fina texter !

Sebastian Krantz




Är det bara jag som tycker att han sjunger sjukt bra för att vara 14år ?

Minnen i denna låt..



Igår :P

Ja igår kväll så var jag med Maria :) vi fotade som sagt bilder till hennes fotouppgift lr de var hon som foto och jag var "modellen";P Vi tog bilderna nere vid vattnet på bryggan:) Maria tog nästan 100 kort ! haha hoppas att hon blir nöjd med nån iaf:)


Sen så börjad vi gå hemåt men så fastnade vi i gamla minnen och så följde jag med henne hemåt och så såg vi en lekpark med gungor och vi kunde inte låta bli att gunga så vi gungade en stund och pratade och pratade och lyssnade på musik från min mobilen. De var skönt att kunna få prata ut, tack Maria :) Jag hade de jätte kul:)

Sen följde Maria med mig en liten bit åt mitt håll sen gick jag hem i mörkret. Jag tycker de är lite läskigt att gå ute i mörkret framför allt när man går själv.


Nu har jag precis ätit middag och ska börja plugga..har en läxa tills imorn..usch ! Men men..bara att göra den!


Kram <3

Shopping med mamma :)

igår tog jag och min en till runda på stan:) Och då ändrade jag mitt beslut, jag hade nämligen tänkt behålla den fina jackan jag köpte i fredags men igår ändrade jag mig. Jag tänker lämna tillbaka den för jag tycker inte att 600 kr är kul att lägga ut på bara en jacka som jag ändå säkert komma byta nästa år. Men jag hittade ett par as snygga jeans, en snygg t-shirt och så köpte jag den fina halsduken som jag hade kollat på förra veckan:) och de vart typ samma pris som för EN jacka. Jag ska fundera lite till på om jag ska ha jackan lr inte..men jag tror inte det.


För en gångs skull har jag fotat de jag handlade:) så här kommer de !




Jeans, Gina tricot 399kr. T-shirt, Gina tricot såklart:p 99kr. Halsduken är däremot inte från Gina utan från Åhléns 149kr.


Jag är hel nöjd:) nu hoppas jag att mamma kan fålla upp mina jeans idag för de är lite för långa.

haha man ser inte trycket så bra ser jag nu;) men men:P


Nu ska jag börja klä på mig och fixa mig och så, skolan börjar 10.40 idag:) härligt härligt !! och så slutar jag vid 14, I like it !! sen är det bara hem och plugga.



kram<3


Godmorgon:)

Jag har vart uppe sen kl 9, jag ställde faktiskt mobilen på de för att inte sova bort dagen. Jag har nyss duschat och klätt på mig kläder och nu sitter jag och checkar bloggar m.m.:) Lite senare idag ska jag och mamma åka in till stan och titta lite igen ;) vi var där i fredags också :P och då hittade jag en jacka, ska ta kort på den senare idag och lägga ut här så får ni se på skönheten.

Runt 5 tiden idag ska jag vara " modell" till  min vän Maria, hon har en fotouppgift med två teman som vi ska ordna. De två teman som gäller är : Ensamhet och närhet. Ska bli spännande och se hur bilderna blir.


Jag måste bara få berätta en sak..Jag har världens bästa pojkvän<3:) puss på honom!


vi hörs senare!

Anna <3






Jag saknar min vän Anna <3

Jag tävlar om dessa :)



Jag är med och tävlar om att få någon av dessa väskor:) tävlingen är på kellybellybutton.blogg.se

:(

bara att ta nya tag och kämpa vidare ! men gråta tänker jag göra lite till..

Nu är snart stunden här.

Jag har gråtit några gånger inför denna dag. Men de är inge idé att gråta mer utan jag tänker försöka göra mitt bästa och mer än så kan jag inte göra. De kanske går, eller så går de inte mer än så är de ju inte..Om de inte går så lär jag mig något utav det och så är det bara att öva mer och försöka igen! Jag som är så positiv åt alla andra hela tiden måste lära mig att bli positiv mot mig själv och släppa alla krav.


Men ni kan väl hålla tummarna för mig? Kl 10 smäller det.

Imorgon är den läskiga dagen...

Nu ska jag snart gå och lägga mig..tar nog en stund tills jag kommer kunna somna tror jag..jag är så orolig nu..snart smäller det !



Angelica, tack för orden gumman <3

Anita Hegerland!

Jag måste bara få fråga en sak! Är de nån av er som har Anita Hegerland´s låt som går.. : Jag ska måla hela världen lilla mamma .   ?  isåfall kommentera detta inlägg :) jag vill så gärna ha den ! men hittar den inte:(  den låten är såå sööt..

Yes :D

Jag fick jobbet !! :D

Idol:)

Japp just nu tittar jag på idol:) nån mer som gör det ? :) många är negativa mot den nya juryn men jag tycker faktiskt att dom är bra förrutom att "tjaffsen" mellan de som har vart gifta är barnsligt..men annars tycker att de nästan är bra än den gamla juryn:) men vad tkr ni?


Imorgon var de planerat att jag ska umgås med Lina och Sofia efter våran skoldag men nu har de blivit så att jag måste på en intervjuv angående jobb så vi tre får ta våran prat och fika stund nån annan dag..


Nu är det inte långt kvar till de läskiga..jag är nervös och rädd..! Men de får gå som de går, inget jag kan göra något åt, bara mitt bästa. Jag hoppas de räcker?

Kram <3


Anita Hegerland - Mitt sommarlov :)

ååh ! :(

Jag är rädd och nervös. Jag vågar inte.

Usch.

Jag hatar henne.

Ny design;)

Japp jag fick ett ryck och bad Angelica fixa den som jag ville och så gjorde hon det :) ganska enkelt men stiligt tkr jag, lr vad sägs ? :)


Ska inte skriva så mkt mer nu ikväll för jag ska lägga mig och läsa en bok som vi måste läsa på svenskan i skolan, sen ska jag sova för jag börjar halv 9 imorgon, usch de är ovanligt nu faktiskt:P haha


hoppas att ni har det bra ! skriver mer imorn !:)


kram <3

Knocking on heaven´s door



Yeah!!

Jag tog faktiskt en promenad kvart över 8 imorse;) vart inte så lång men jag gick ganska fort och hann en bit :) men fy vad kallt de vart om benen..och lite om öronen. Sen gick jag hem och åt frukost:) sen efter en stund tog jag en banan :)


I skolan åt jag bara några köttbullar och lite mos och jag åt faktiskt gurka och lite morötter:) de går framåt;)


På eftermiddagen tog jag en banan när jag hade kommit hem:)


Värre vid middagen men åt iaf tomater:)


nu försöker jag få tag på Maria, ska se om hon vill följa med ut och promenera, så tråkigt att göra de själv!! jag är för social för sånt:P


Har ni haft det en bra dag? Vad ska ni göra ikväll då?:)  Jag har haft en bra dag förrutom att jag fick skäll av en klasskompis och sedan tappade jag bort mina hemnycklar och skåpnyckeln, märkte de direkt när jag hade kommit hem..men får fråga om nån har sett dem imorn.


Kram !
RSS 2.0