Jag tänker börja träna!

A jag är jätte glad för din skull!:) VI ska lyckas! jag tänker börja jag med nu!



God kväll;)

Hoppas att allt är bra med er:) och att ni har en mysig och trevlig lördagskväll.


Övningskörningen idag gick sisådär..lr allt funkade väl okej förrutom när jag skulle lära mig fickparkera..pappa trodde nämligen att jag visste exakt hur man gör och så rök vi ihop..skrek typ åt varandra:/ men sen när han fattade att jag inte hade fickparkerat förrut så samarbetade vi mycket bättre och jag lyckades parkera två gånger:) nu kan jag grunden iaf, hoppas att de sitter kvar nu.


Sen tog jag 16 bussen hem till älsklingen och där är jag kvar;) men just nu sitter han och tittar på fotboll för Inter spelar:P usch jag gillar inte att se på fotboll så jag har tittat på tv och så nu sitter jag här. Jag längtar tills matchen är slut !

Jonas och jag har mumsat i oss glass, popcorn och lite vindruvor:)


Imorgon ska jag nog bara hem, har inget planerat..vad ska ni göra imorgon? vila ? :)

Lördag!

Gud va skönt de är med helg och för en gångs skull så ställde jag ingen klocka, de händer inte så ofta. Jag gick upp vid 10 de var lagom tycker jag :) så skönt att få sova ut. Nu har jag precis sminkat mig och målat naglarna. Jag sitter och lyssnar på Brolle Jr, han äger !


här kommer ett smakprov :)





När pappa har duschat och fixat sig klart så ska mamma, pappa och jag åka in till stan så att jag får övningsköra lite, de behövs nu! Jag ska öva på att fickparkera och backa runt gathörn tror jag. Börjar redan bli nervös..inte långt kvar nu till uppkörningen. Japp ni läste rätt..ska snart köra upp! Tror inte att jag kommer lyckas men jag tänker ge de en chans och går de inte så är det bara att öva mer och testa igen :) Sen när jag har kört ska jag hem till mn pojkvän<3 jag var inte med honom igår för då var jag ju barnvakt.


Vad händer för er idag då? :) kräftskiva lr ? :P


kram <3

Äntligen fredag, äntligen helg<3:)

Igår efterskolan som avslutades vid 12 så gick jag till stan, fick sällskap av Lina och sofia in till stan. Där mötte jag upp min vän A och vi började shoppa:) de var trevligt:) jag köpte en liten fin väska ( hon har en likadan, men jag fick härmas(A) ) :P A köpte present till sin pojkvän för de firar ju som sagt två år idag:) jag köpte en klocka också:D den är jätte fin och jag har lovat mamma att jag inte ska ha vatten på den ;) haha min andra hade typ vatten inför(A) . Sen så gick jag och A och åt glass:) mums! Sen köpte A lite strumpor till sig själv och sen så ringde min pojke mig och så gick vi och mötte honom för att skulle kika på lite skor, A gjorde oss sällskap:) men han hittade inga..så A gick till bussen och vi med. Jag följde med honom hem och så vart de en soft kväll med film:) Vi såg en film som heter stå ut, den var okej men de hände inte så mkt.


Idag hade jag bara en lektion, jag trodde jag började halv 11 men jag började 12.10 :P haha kul...dålig information av lärarna..men men..tur va så hittade jag på Lina och Sofia som också hade hål så vi tillbringade tiden på stan och så lunchade vi tsm:)<3 Dom är riktiga vänner dom:) Sen gick jag till skolan själv för att ha lektionen Naturkunskap B, de var jätte kul för vi fick experimentera lite inom fysik, I like it:) Sen åkte jag och mötte mamma och de visade sig att hon ville ha hjälp att bära kassarna hem;P så vi åkte buss till tåget och så tog vi tåget hem och nu har vi vart hem nån timme typ :)


Ikväll ska jag faktiskt inte åka till älsklingen....:/ för jag ska vara barnvakt, men de är inte så hemskt som de låter..för jag får ju faktiskt träffa älsklingen imorn;) och så gillar jag att leka med barn;P och så får jag pengar:D:D de behövs nu när studiebidraget inte anländer förrän i slutet av september !! :(


Va gärna med och tävla i tävlingen som jag har skrivit om under detta inlägg:)


Vad ska ni göra i helgen då? :)

Kram !

Jag är med och tävlar, var de du med:)




Jag är med och tävlar hos Linda tävlingen håller på till den 8/9
så passa på att vara med i tävlingen :)

Forever young.

God kväll:)

Idag efter skolan har jag suttit här, ätit mat, gjort svenska grejjen, duschat och suttit här;) haha :P förkylningen är fortfarande kvar..men har inte ont i halsen iaf:) imorgon har jag bara två lektioner:) perfekt:) slutar redan 12 så då ska jag och min bästa vän A shoppa lite:) hon ska hitta någon 2årdags-present till sin pojkvän för de firar de i helgen;) grattis gumman!! :) själv ska jag leta efter en snygg handväska och kanske nån tröjja? lr bh ? och så ska jag såklart hjälpa A med present-tips:)


Idag har jag, L och S börjat planerat våra gemensama projektarbete :) jag tror det kommer bli toppen! för vi har smarta ideér tillsammans och så trivs jag så bra med er! <3 ni är riktiga vänner ni<3 Hoppas att de håller sig så för jag tror bra om er.


Nu ska jag gå in på youtube och länka en låt som jag tycker är bra, kan inte förklara varför..men den är speciell. Eller vad tycker ni?


Kram, godnatt<3

Godmorgon godmorgon:)

Hur mår ni?:) själv är man förkyld..och igår hade jag lite ont i halsen, men de känns inte nu direkt så de har nog lagt sig, tack och lov! det är säkert pga av att vi sova ute i skogen och gick en mil i regn som jag är förkyld för jag brukar faktiskt inte bli sjuk så ofta..och de är inte bara jag som är förkyld i klassen, de är några till så därför kan jag väl få skylla på hajken?;)


Jag åkte med Jonas hem igår efter skolan:) vi såg på filmer :P först såg vi en film jag inte kommer ihåg namnet på ;P men den var svensk och den var helt okej :) sen såg vi angel, den är också svensk den var bra men lite seg. och sen på kvällen så kunde vi typ inte välja film men den som vi såg mest på somnade jag typ till:P så vi stängde av den och satte på en fyra för tre, en gammal serie som gick på tv för många år sedan, känner ni igen den?:) handlar om två tjejer som delar lägenhet med en kille vid namn tobbe:P de är skit roliga:)


Min buss går kl 9 så jag fördriver tiden här vid datorn. Älsklingen har nämligen redan åkt till jobbet.


Vad ska ni göra idag då? gå i skolan? jobba? tell me:)


Själv ska jag bara gå i skolan sen hem och äta mat och plugga:P


kram !!

Godmorgon!

Vad händer idag då? :) skolan lr ?


ja för min del blir det skolan. Ska snart springa ut och möta upp N i min klass:) vi ska göra sällskap till skolan, ska bli sååå skönt att slippa åka själv. Skolfoto är det som står först på schemat idag:P kommer väl se ut som en clown med äckliga finnar som vanligt:P lyckas aldrig bli bra på skolfoton...jag hinner inte skriva så mkt mera just nu för då får N stå och vänta på mej :P så bäst jag går ut nu.


Jag skriver mer senare idag:)

Hej igen:)

Hej, förlåt för dålig uppdatering. Men i helgen har jag vart sjukt trött efter hajken, de tog verkligen på krafterna. Jag är jätte nöjd över mig själv gällande hajken:) jag fick inte direkt någon panik alls. Dessutom var jag först framme vid vandringsmålet fast jag hade 13 kg på ryggen ! :) Jag som aldrig tränar, hur kom de sig att jag var så uthållig? De enda svar jag kommer på är envishet:P


Hur har eran helg vart? förrutom att jag har sovit väldigt mkt så har jag även tillbringat helgen med min pojkvän:) vi har degat framför tv:n och bara tagit hand om varandra helt enkelt<3 och så har vi kollat lite på lägenheter på internet:)



Kram på er :)

Du är musiken i mig<3

Den första svalan.

Godmorgon:)




Nu sitter jag här ny duschad och påklädd och packningen är i stort sett klar förrutom att maten och vattnet ska ner :P Jag kunde inte somna om när jag vaknade imorse ( efter att jag hade vaknat några gånger innan) för jag var nervös i hela kroppen så de var bara ett stiga upp. Älsklingen sms:Ade imorse och frågade om jag har hans hörlurar och ja dom hittade jag i min väska så papap och jag ska svänga förbi älsklingen jobb och lämna dom, annars får han så tråkigt på bussresorna :P sen bär det av till skolan, tack och lov att jag slipper bära ryggväskan till skolan. Ska ha en lektion- FSF och sen är det lunch, pannkakor idag:) mumsigt värre:P Sen vid 13 bär vi av gåendes en mil innan vi tar oss vidare med kanot. Jag vet verkligen inte hur det här ska gå?..:( men jag tänker kämpa, jag tänker försöka så gott jag kan! Jag tänker inte låta tankarna ta över mitt liv. De är slut med det. Vi får hoppas att regnet håller sig borta, men det sre ut som att de redan blåser upp inför regn..och enligt väderprognosen ska det regna idag, men de ska åtminstone vara 18 grader som tur är. Men regnet kan de plocka bort tack!


p.s jag har kommit på att jag kan muta killarna i klassen med godis, då kanske de bär min ryggsäck ett tag?(A):) kan alltid hoppas:P



Vad ska ni göra idag då? :) svara gärna


Kramar!

Hajk!

Imorgon ska jag och min klass och en annan klass  gå 1 mil med tung packning ( min packning väger fan 11kg! ändå har jag tagit så lite som möjligt) fatta jobbigt de kommer vara?! Sen ska vi paddla kanot i typ två timmar, sen ska vi bygga vindskydd eller sätta upp tält i skogen och laga mat och sova där, sen paddla hem morgondagen efter. Men som tur är så slipper jag gå 1 mil tillbaka då för pappa är så goo som kommer och hämtar mej:) Och imorgon skjutsar han mig till skolan så jag slipper bära då :P Jag är livrädd för insekter, hur ska det gå? dessutom har jag typ aldrig paddlat kanot och jag har aldrig sovit i tält på riktigt! HAHA :P oj oj jag kommer få panik till 100:P de finns ju inte ens toalett, inte ens dass! :P om ni känner mej så vet ni att jag kommer ha det tufft. Men som tur är så är jag inte ensam, tack och lov:P Vi är ju många elever och typ två lärare och så ska jag sova i tält med Lina och Sofia:) så de blir inte kallt iaf, för vi ska sova i ett tvåmannatält:P så trångt blir det, men varmt!:) vi ska goffa i oss pringles chips, godis och saft:p


jag trivs mycket bättre i klassen nu när vi har slagtis ihop med B klassen:) så då kanske mina vänner kan få bort min panik lite imorgon?:) får försöka tänka på annat.



Nu ska jag försöka sova för de tar nog ett tag innan jag kan lugna ner mig..är lite nervös.


Men jag uppdaterar på fredag när paniken är över!:P

Jag vann:D

Åhh jag har vunnit ett fint halsband, tävling fanns på en blogg:) jag skrev en motivering vf jag ville ha halsbandet:) och jag vann fick jag nyss reda på:) jag vart riktig glad !



http://haaiidi.blogg.se/category/tavlingar.html

Klicka på länken om ni vill läsa min motivering och se halsbandet:)


Just nu är jag hemma hemma:P ska klippa mig snart, sen ska jag iväg till min vän Angelica:)

kram!

Hej:)

Igår vid 15 tiden gick jag och mötte min pojkväns kusin vid namn Johanna:) Hon följde med mej till lägenheten där vi softade framför datorn och lyssnade på musikvidoes från youtube:P sen kom älsklingen hem och efter ett litet tag kom Johannas pappa och hämtade henne, då gick jag och jonas och hyrde tre filmer igen;) men dom såg vi inte igår kväll som vi egentligen skulle göra för jonas (vår) kompis Micke kom över med sitt Wii så vi lirade det:) jag älskar wii:) framför allt mario spelet:P idag har jonas och jag diskat undan all disk, de var fullt ! men vi har lite kvar kom jag på, för allt fick inte plats i stället;) sen åkte vi hem till honom för att hämta lite saker och så hade vi sån tur som fick skjuts av mina föräldrar in till affären och så hem hit. Så nu har vi handlat, så nu behövs nog inte det på ett tag.  


Nu sitter Jonas och spelar tvspel och jag surfar på internet. Vi ska snart börja se på filmerna, för ena filmen är över 2 timmar lång, och vi ska lämna tillbaka dem imorn.


Hur är eran helg?:)

Känn en doft av kärleken<3

Every breath you take

Vad ska jag göra?

Jag har redan lämnat kortet till Jonas vid hans jobb, jag hann precis med bussen dit men missade bussen tillbaka så jag fick vänta typ en halvtimme. Sen lämnade jag blocken och fick pengarna tillbaka, skönt:) sen gick jag hem och gav katterna mat och lagade nudlar som jag har ätit upp för en stund sen. Nu sitter jag här vid datorn och har inget att göra..eller "måste" saker finns det att göra...diska, dammsuga och gå ut med soporna. Men jag får så ont i ryggen av att diska, så jag tänker låta älsklingen hjälpa till när han kommer hem eller efter maten. Men ta ut soporna ska jag göra, men dammsugaren får vänta tror jag:P jag kanske åker hem en sväng mamma är hemma snart så slipper jag vara ensam.


Vad ska ni göra idag då? :) Kram


p.s fy på dig Maria:P hur kan du åka till kolmården utan mig ?!:O:P

Godmorgon!:)

Jag är redan uppe jag:P har vart de en stund också, en hel timme faktiskt:P de var nämligen min pojkvän som ringde och väckte mej, de ska han få igen för;) han hade glömt sitt passerkort här i lägenheten som han måste ha vid sitt jobb annars måste han springa och be andra öppna dörren åt honom. Så snäll som jag är så erbjöd jag mej att åka dit med kortet så nu har jag gjort mg färdig och ska alldeles strax kila iväg till bussen. Sen ska jag åka och byta ett par block som jag och min vän Maria köpte förra veckan, men vi var så klantiga som råkade ta blanka papper istället för linjerade;) skål på den ! så nu hoppas jag att de inte står nån sur tant i kassan för jag behöver verkligen inte 5 blanka block! och Maria behöver inte sina 5 blanka block:P men de linjerade har Maria redan köpt åt henne och till mig. Skolan drar ju fan igång på tisdag så de är bra att man har rätt material;P


ne nu kilar jag till bussen så jag hittar den i tid;)


uppdaterar senare:)

Gratis makeup! :)







http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=9491

Bli medlemar via den länken :) Vem vill inte få lite smink gratis ? :)

Gratisbio;)

Om ni inte redan är medlemmar på gratisbio.se så bli medlem nu! Här är en länk http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=52103 via min sida på gratisbio klicka på den och registrera er:) för vem vill inte få gratisbiljetter nu när det börjar bli höst?


Kram:)

Magisk låt:)

Godmorgon!:)

Jag gick upp ur sängen runt kvart i 9 , inte bra om jag sover för länge nu medtanke på att skolan börjar på tisdag..det är hemskt att skolan börjar men samtidigt längtar jag lite och det är för att det bara är ett år kvar innan jag får studentmössan på huvudet:)


Just nu är båda katterna ute, de var inne nyss och åt men de gick ut igen när jag öppnade dörren. Ena katten kräktes igår kväll:/ och när Jonas gick upp imorse märkte vi att den hade kräkts igen...:/ den kanske är sjuk?:/ vi vet ju inte så mycket om katter så vi har sms:at jonas kusin så vi får väl se vad hon säger. Så nu vet jag inte om jag ska låta dem vara inne hela dagen från när jag går eller om jag ska låta dem vara ute hela dagen? Vi vill ju inte att hon kräks i sängen..men nu verkar hon må bättre för hon kräktes inte när hon kom in. Men vem vet, hon kanske gjorde de ute. Nån som har lite erfarenheter om katter? När vet man om det är sjuka?


Om en liten stund ska jag ringa Angelica och se om hon vill umgås med mej idag, men först ska jag prova tre t-shirtar som jag valde igår som mamma betalade(A) hon tyckte jag behövde lite nytt och det är jag glad för;) Hoppas att Angelica är vaken lr att hon vaknar snart så jag inte väcker henne:P jo juste jag måste hem till mig idag och hämta kläder också:P ska ju bo här ett tag till:) jag trivs här faktiskt:)


Vad ska ni göra idag då?:)
 
blää för vädret. vem kidnappade solen?

Hej:)

Hej på er:) Nu har jag precis diskat klart och sminkat mig:P sitter i soffan i lägenheten med den här bärbara datorn framför mig:) Man blir fan alldeles svettig av att diska, helt sjukt:P Men nu ser de fint ut i köket iaf, så jag hoppas att  älsklingen blir glad ;) Jag sitter och mumsar i mig en banan, de är iaf nyttigt:) Jag ska kanske vara med Malin tidigt på eftermiddagen om jag hinner. Jag vill träffa henne så om det inte går idag så hoppas jag att hon kan någon annan dag i veckan.


Igår efter att jag hade övningskört som gick bättre än förväntat så åkte jag med mamma och pappa och handlade och åt korv på biltema sedan skjutsade de mig till min lilla pojke B :) Jag skulle nämligen vara barnvakt till honom. Jag var med honom i 2 timmar fast sista 30-45 minutrarna sov han som en stock, vi hade lekt i lekparken och småungar som han blir trötta då :P De som är synd är att jag tappade min lön som jag hade fått för de barnvaktstillfället och för förra..klantigt av mig...pengarna måste ha ramlat ut när jag lekte med B. Jag letade efter dem där vi hade vart men de var helt försvunna kanske inte så konstigt medtanke på att någon måste ha passerat och haft en lyckodag...lr så var det vinden som blåste iväg dem för de blåste ju.


Älsklingen släppte ut katterna precis innan jag gick upp så jag har sluppit akta mej för dom;) det är väldigt skönt att ha dem ute när man äter frukost och diskar och så...annars hoppar de bara upp på diskbänken eller går ivägen:P igår när jag skulle värma pizza i micron till lunch så stack ena katten in huvudet i micron;P jag säger ju de, dom är helt crazy:P


Igår hyrde jag och älsklingen 3 filmer för endast 50kr / 3dygn:) väldigt billigt:) Vi såg två av filmerna igår kväll och de var filmerna: På smällen och älskar, älskar inte. Båda filmen var helt okej:P Ikväll ska vi se filmen : Mitt super ex. Någon som har sett den? är den bra?:)


Jag ska nog ta och dammsuga även fast jag är slut i ryggen pga av att jag diskade;) men de känns så smutsigt på golvet så jag gör det iaf. Har ändå inget att göra:P


Men kl 10-10.30 kommer pappa och hämtar mig.

kram på er:) ha en toppen bra dag !

Kattvakt+lägenhet

Haha jag och Jonas vaktar ju hans kusins katter och lägenhet från och med igår:P Men de komska är att både jag och jonas gillar inte katter så mkt;P jag är värst måste jag erkänna..Alltså jag gillar katter men inte utekatter:p för de är smutsiga och sådant...i övrigt gillar jag katter, de är inge fel på dem. Men såklart så är dessa katter ute/ínne katter så jag vill inte gosa med dem men de vill verkligen gosa med mej! :O haha jag ger dem mat när den ena katten piper och springer efter mej , de funkar;) haha just nu har båda katterna inne, haha shit där vart jag rädd , de busade med varandra men jag var inte beredd så jag vart rädd innan jag förstod att de var dom som lät:P Jonas är och jobbar så just nu är jag här själv men det funkar:P


Lägenheten är jätte fin och jag sov som en stock i deras mjuka säng:) fast jag gick ändå upp vid halv 8 snåret för då gick älsklingen upp för att jobba och jag kunde inte somna om. SHIT nu är katterna crazy här. HAha hur ska jag stå ut?;) aja huvudsaken är att de inte rör mej;)


Idag ska jag ju övningsköra på trafikskolan och pappa ska vara med, jag är lite nervös. Jag vill inte ha klagomål, jag vill kunna! Men jag vet att man lär sig av att få veta vad som är fel..så jag får väl stå ut. Sen åker jag kanske med pappa hem en stund men sen åker jag hit igen tills älsklingen kommer.

Jag har vart duktig idag;) har vattnat blommor, gett katterna vatten och mat:P haha okej de var inte så mkt men jag menar att jag har vart duktig som gjort "måste" saker. Det kanske är nyttigt för mej och även för Jonas att få känna på hur det är att vara vuxen.


Ne nu ska jag gå och handla lite lunch till mig och juice och läsk till älsklingen.



Pappa kommer 12 så jag kilar nog nu. Ska även leta efter soprummet här ute på gården ska den väl ligga.



Vad ska ni själva göra idag?:) kram på er !

Väldigt fin låt:)



Om ni inte tkr om den här låten så ge den en chans.



Låten är magisk.

Lägenhet:)

Om en liten stund ska jag ta tåget in till stan för jag och Jonas ska ju vara kattvakter åt hans kusins katter för hon och hennes sambo är på semester:P Så vi ska bo där från och med idag och 10 dagar framåt:) Ska bli härligt att få bo tillsammans med jonas utan att någon annan är där. Så vi får planera mat och laga den och städa, precis som de vore vårat egna hem, så de ska bli riktigt mysigt<3 Någon dag äter vi nog på resturang;) lite lata måste vi får vara jue(A) för de vi ju annars:P

Helt otroligt! De regnar inte ute:) de är tur de för jag ska gå till tåget jue..:P I helgen sov jag hos älsklingen så igår så åkte vi en bit utanför stan och hade grillkväll med hans släkt:) Vi alla satt i partytältet och åt mat och samtidigt hörde vi hur regnet smattrade mysigt över tältet. Just då var det faktiskt härligt med regn, sitta i värmen med nära och kära.  Sen lekte vi lekar :P haha alla sprang runt som yra hönor, unga som gamla men kul hade vi allihopa!:)

Idag har jag övningskört med pappa och mamma och så var vi och handlade:) jag lackade ur totalt på körningen på slutet för jag klarade inte ett moment så bra...men i övrigt gick körningen bra.

Hur har ni haft det i helgen? :)

Här har ni en vacker låt<3

Nu är det snart stopp!

Jag är riktigt besviken och ledsen på mig själv över hur jag ser ut. Känns mig som ett matmonster som gluffsar i mig allt..mängder efter mängder.. Nu är det snart stopp! Ska börja träna på allvar..och verkligen skärpa mig med maten.

Super mario;)

japp ni läste rätt;) Kvällen spenderade jag framför datorn med Maria :) vi lirade super mario;D haha de är fan roligt:) mon brorsa kom förbi och kopplade in en bilstereo i MIN egna bil:) jag åt nyss rabarberkräm, så jävla gott! ska nog gå och sova snart! jag tänker inte ställa någon klocka imorn..ska försöka sova ut:P ska upp och jobba tidigt på lördag och jag tror jonas och jag inte komme i säng så tidigt imorn med tanke på att det är helg:P jo juste! från söndag och 10 dagar framåt ska jag och jonas bo i en lägenhet inne i stan :) helt själva;D ska bli såå mysigt! men shit vad mkt matlagning de kommer bli !:O kram hej!

Bli medlem, samla poäng= Vinn smink:)

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=9491 bli medlem där gratis, och samla poäng så kan du vinna presentkort på kicks :) genom att bli medlem via länken jag skrivit så stödjer ni mig i min samling på poäng:) lycka till !

Skolsaker.

Igår eftermiddag, kväll och hela natten spenderade jag med min älskling<3 sen imorse åktehan och jobbade och jag sov ett tag till;) sen åkte jag in till stan och handlade skolsaker med Maria:) Köpte 5 skrivblock och en ROSA markeringspenna:) mappar och pärmar finns nog här hemma;P Ååhh imorse vid halv 8 när jag låg och typ sov:P så sms:ade B´s mamma och frågade om jag kan vara barnvakt på lördag morgon åt B:) och de svarade jag ja på såklart:) har saknat lillpojken så himla mycket! Har inte träffat honom på över månad sen..sötnöt på honom<3 Vad ska ni göra idag då?:) själv har jag inget planerat..förrutom att jag ska dammsuga lägenheten åt mamma:P

Jobb. Maria

Hej! jag kom hem för en liten stund sen, har sovit hos älsklingen inatt<3 men eftersom att han jobbar vardagar så åkte jag hem imorse. Jag skulle egentligen också jobba lite idag vid kl 14..skulle vara barnvakt:) Men föräldrarna till barnet ringde nyss och sade att han inte har vart på dagis i måndags och tisdags som han skulle utan hans första dag blir idag och de är nya fröknar och så..så de ville hämta honom så de blir inget jobb för mej idag. Men föräldrarna sade att de vill betala mig ändå, eftersom de var planerat att jag skulle jobba idag. Jag bugar och tackar:D Så jag får helt enkelt betalt för att inte jobba idag;D Jag ringde min vän Maria nyss, vi bestämde att vi ska ses idag. Vi ska först gå ut på en promenad sen får vi se vad vi hittar på:P det är iaf skapligt väder idag:) solen skiner lite:) ne nu ska jag snart hoppa in i duschen, mitt hår blir så äckligt redan efter en dag utan dusch. Blää för mitt hår. kram:)

Angelica, min vän sedan evigheter<3

Åh angelica läs !! Fre 16 sep 2005 20:31 Angelica (Titti) Jag älskar dej såå himla mkt & att du är världens snällaste bästis . Man kan inte vara mer lik en ängel än va du är ! Du är en ängel för mig . Mitt hjärta lyser du upp mitt ditt galna skratt som låter som en ko som föder i mina öron . INGENTING & INGEN kan ersätta alla mina underbar 7år som jag har haft me dej ! Du & jag har kämpat i skolan ,kämpat me kärleken & me våra känslor .. vi har pratat om allt i livet vi har pratat å skrattat såå mkt man bara kan alla sekunder, minutrar, timmar, dagar, måndader, år me dej är mitt liv . Lämna mej aldrig . jag klarar mej inte utan dej Angelica . Vi för alltid , de har vi lovat varandra(: // Din Sandra (sanna) .
2008 och framåt de stämmer fortfarande att du är min bästa vän<3

:)

I helgen var jag hemma hos min pojkvän:) på fredagen var vi med hans kompis micke, vi spelade wii :) de var fan roligt:P och så åt vi tacos:) på lördagen var jonas och jag helt själva hemma så de blev en myskväll framför tv:n:) vi lagade mat och såg på sommarkrysset och sedan på sökarna 1 och sökarna 2 så vi somnade inte förrän vid halv 2:P så har vart lite seg idag, vi gick nämligen upp kl 9 :p haha bara för att jag skulle iväg med mina föräldrar:P jag fick iaf övningsköra lite idag:) imorgon ska jag hem till min underbara vän Anna! saknar henne så! har typ inte träffat henne på 3 månader. Distans-vänskap kan man kalla det. pappa ska skjutsa mig så att jag är där till 11 tiden. Jag ska sova över där en natt, så jag kommer hem på tisdag. Vad ska ni göra i veckan då? :)

Hej:)

Nu sitter jag här vid datorn och softar:P jag skulle egentligen klippt håret kl 11 men när jag kom till frisören var hon sjuk så jag fick cykla hem igen:P vad ska man ta och göra? pappa snackade igår om att vi skulle polera min bil:D men just nu är han hos sin revisor, och om jag känner pappa rätt så kommer de ta ett tag innan han är hemma för han pratar så mkt;D haha pappa lånade min bil sa mamma;) verkar som att han gillar den :) i helgen är jonas och jag själva hos honom eller hans syrra kanske är hemma lite idag men inte imorn:) vi ska laga tacos idag, jag har fan inte ätit de på evigheter känns det som! de var typ en vecka före turkiet-resan, och den resan var i 14-15 dagar och de var typ 2-3 veckor sen jag kom hem. Jag älskar tacos! gör ni också det?:) jag saknar värmen i turkiet, visserligen är de varmt nu i sverie, jag är alldeles svettig. men det är skönare värme utomlands och själva grejjen att åka bort är mysigt! jag har redan börjat spara inför nästa resa kan man säga, lägger ner lite då och då i sparnallen;) skriver nog mer senare idag:)
RSS 2.0