jadu.

Idag gick jag upp 06.40 för att jag trodde att jag skulle börja jobba kl 08.00 idag men när jag hade gått en liten bit hemifrån märkte jag att jag inte börjar förrän kl 10! HAHa typiskt mig.. :P så de var bara att vända hem så nu har jag sutti här och lyssnat på musik och vilat upp mig och de behövs nog för jag ska jobba til cirka 17.30 idag. De här är första gången som jag arbetar på riktigt, annars brukar jag bara vara barnvakt :) men nu idag ska jag vara vikarie på fritids på skolan som jag praktiserade på för några veckor sedan. Jag tycker att det är jätte kul att jag blev tillfrågad! :) så idag och imorn ska jag arbeta :) blir lite pengar iaf :D 

Men jag är lite nervös, för jag ska nämligen vara SIST kvar på fritids idag..så jag ska alltså låsa skolan. Och för typ en vecka sen drömde jag att jag hade glömt att låsa ;) men de går nog bra :)


Just nu känner jag att jag inte har några riktiga vänner..och om ni nu känner att ni är vän med mig då får ni börja visa det också. Varför ska alltid jag ordna saker ? ingen bjuder ju mig. Dessutom när man bjuder så är allting annat bättre och så kommer ni med svar i sista minuten..så trött på allt med vänskap just nu.

För 3år sedan hade jag världens bästa vän men jag sabbade det...eller vi sabbade det tsm..jag saknar henne så mycket att de gör ont i hjärtat. Jag kände igår att nu ska jag släppa henne, hon vill inte vara min vän. Men jag kan inte ge upp..de går inte att glömma en vän som henne. Hon ställde alltid upp för mig! Vi har så många roliga minnen tsm så de gör bara ont..jag hatar henne för att vi inte är vänner samtidigt som jag älskar henne, hon är ju min bästa vän. Tårarna rinner ner för min kind igen...som så många gånger förrut när jag tänker på henne. Jag kommer aldrig att kunna hitta en vän som är som dig, perfekt. Vi var som tvillingsjälar<3 Vi förstod varandra, och jag tror att vi förstår varandra fortfarande om du bara skulle ge mig en chans..Jag kommer aldrig glömma dig, oavsett om du hatar mig. Jag är överlycklig över att jag ens får ett hej av dig. Du är saknad.

Yeah :)

Jag nämnde tidigare att praktiken tar slut denna vecka. Bara två dagar kvar nu :/ men i måndags fick jag förfrågan om jag vill vara vikarie på fritids två dagar i slutet av december och två dagar i början av januari!! Självklart tackade jag ja:) riktigt roligt att de frågade mig. Jag måste ha gjort bra ifrån mig :D

Jonas<3

Älskade Jonas, jag vill att du ska bli frisk ! Jag vill inte att du ska behöva lida...du är värd att må underbart! Jonas, Jag älskar dig <3 glöm aldrig det. / din flickvän Sandra.

Min önskeplåtning.



Jag skulle jätte gärna vilja bli fotograferad av denna duktiga fotograf för det kanske skulle stärka mitt dåliga självförtroende gällande mitt utseende? Jag vill alltid se ut som "alla andra" men om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag kanske känna att jag är fin som jag är?




Foto:
Jag skulle vilja bli fotograferad som en ängel med stora vita vingar med mitt blonda hår, gärna ha håret utsläppt men med vågor i håret. Bakgrunden ska vara vit  i en studio eller ute i snön, eller jag ståendes på ett berg/klippa vid vatten. Jag skulle vilja vara ha några bilder där jag är en sorgsen ängel, en ensam ängel som är själv på jorden. Några svartvita bilder skulle göra de riktigt coolt. Och några bilder där jag är kärlekens ängel, där jag lyser och om man ser glimten som jag har i mina ögon. Man kan ju alltid drömma om denna fotografering, ingen kan klandra mig..vem vill inte bli sedd?

Jag älskar att praktisera! Jag hatar skolan.

Denna vecka som börjar är min sista praktikvecka och det gillar jag inte. Jag vill praktisera mer mer mer mer! Jag vill inte tillbaka till skolan. Jag är sååå less på skolan och ett MVG´s betydelse börjar tyna bort för mig. Jag vill jobba.

RSS 2.0