Har suttit och pluggat lite Kemi nyss..

Jag försöker verkligen få in kemi grejjerna i skallen men kemi B är väldigt svårt..:/ Jag har provet på fredag..snacka om att jag kommer misslyckas på provet..men jag tänker försöka och jag ska göra mitt bästa..!

en sak kan jag iaf;) och det är att ett grundämne består av ett slags atomer;) haha




Godmorgon/god förmiddag:P

Jag sitter lite vid datorn men inte hemma utan hemma hos min pojkvän:) Men tyvärr så är han inte hemma..han har redan åkt och jobbat för nästan 3 timmar sedan och sen dess har jag sovit om tills klockan 10 sen har jag klätt på mig och ätit frukost och även läst tidningen och så nu har jag suttit här en stund. Jag är kvar här för det känns inte som att det hade varit någon stor idé för mig att åka hem och sedan in till stan tills 13 igen( ska gå på stan med mamma sen vara barnvakt:) ), de hade bara tagit på krafterna och det hade nog tagit på busskorten också.

Igår när jag var barnvakt åt L och L så var stora L mycket snällare :) hon satt i mitt knä , höll min hand och kramade mig för hon var rädd för att de skulle finnas monster i lägenheten:/ söt på henne <3

:/

ååh:/ jag har typ sträckt mig eller nått på sidan av höften upp mot ryggen :/ de gör ont..

Vad händer med samhället egentligen?

Jag blir så arg när man läser och hör att folk misshandlar, kränker, våldtar och dödar. Har inte människor i dagens samhälle några känslor kvar? Respekt, har de ordet dött ut eller?

Grattis Maria på den stora dagen, nämligen 18årsdagen! :)

Hoppas du har haft en trevlig dag och att den fortsätter underbart <3 :) Vi ses på lördag kväll:)





För blicken mot klockslaget:P

Klockan är 04.48 och jag har redan duschat, klätt på mig, ätit frukost, gjort ordning mackor, fönat håret och suttit här en liten stund. Jag gick upp kl 04.02 för jag ska följa med pappa när han jobbar idag  (han kör lastbil) så det blir en lång dag ! Vi är nog inte hemma förrän 19-20.00 ikväll ! haha jag kommer vara så trött. Men nu är jag faktiskt skapligt pigg, helt otroligt ! Duschen gjorde susen;) men somnar väl snart;)

Vi hörs ikväll :)


:)

jag tror att jag har fått jobbet hos den nya familjen :) får veta mer på söndag efter test-barnvaktsomgången :P

Tack angelica för en trevlig simtur och fikastund:) <3

sanna, jag erkänner:P

Sanna, de var mitt fel att du inte såg inlägget:P nu vet alla de;D

Stjärntecken, Vattuman.

Den evigt nyfikne Vattumannen är sanningssökarnas och forskarnas tecken.
Detta är framtidens texken, och många påstår att som Vattumän tänker,
så kommer världen att tänka om femtio år.
Det finns ett inbyggt motsatsförhållande i detta tecken,
för det är styrt av två olika planeter med nästan diametralt skild inveckan.
Uranussidan kräver oinskränkt frihet, särskilt när det gäller idéer, medan den
sida som är styrd av Saturnus är inriktad på stabilitet. Resultatet blir en ytterst
originell, excentrisk personlighet som är svår att förstå sig på både för
Vattumannen själv och för de andra tecknen i zodiaken.

Haha inte visste jag att jag var så smart;)

Jag saknar och älskar dig Jonas<3

Du älskar mig och jag älskar dig, det finns inget bättre än de <3 Vi ska tillsammans bygga våran framtid som ska vara tillsammans hand i hand. Jonas, utan dig är jag ingenting.

 Mitt hjärta slår för dig Jonas.

I fredags 24/10-08

I fredags fyllde min pojkvän 21år:) så efter skolan åkte jag hem och vilade sen fixade jag mig och så åkte jag och mina föräldrar och handlade mat men även såklart presenter till älsklingen;) sedan åkte vi hem till honom och där kom sedan hans släktingar och grattade honom:) vi åt tacos och kikade på idol och jag lekte lite med älsklingens kusins lilla dotter på 1 1 & 1/2år , hon är såå sööt:)

Av mig och mina föräldrar fick älsklingen ett presentkort på Dressman för 500 kr:) jag stor för nästan hela den:) och så fick han blommor, presentkort och alladin chokladask ( som även jag mumsade på i lördags;) ) och juste! av mina föräldrar fick han även fyra fina handdukar till hans lägenhet i framtiden ;) och den framtiden är nog snart:)

Igår åkte jag hem från älsklingen och så var jag hemma en stund och vilade och åt köttsoppa sedan begav jag mig hem till Benjamin för att vara barnvakt åt honom och där var jag från 16.30 till 01.00 typ:P hans föräldrar var nämligen på en stor fest i sthlm :P sen när jag kom hem åt jag en banan och sen somnade jag väldigt fort;)

Idag har jag övningskört och handlat med mina föräldrar och så har vi vart hem till min brorsa och firat hans ena son som har fyllt 8år i veckan :)

Nu har vi vart hemma ett tag, jag sitter bara här och softar. Imorgon blir det en lång dag! även fast jag är ledig från skolan. haha:P först så ska jag simma/bada med min vän Angelica och sedan ska vi fika? :) sedan ska jag vara barnvakt åt Linn och Lova<3 sen ska jag till en familj som är intresserad av att ha mig som barnvakt åt deras 2åriga son Hugo:P så de vill träffa mig och se vem jag är och se om Hugo och jag kommer överens:P ska bli spännande:)

Imorgon börjar min älskade Jonas jobba !! :) är så glad för hans skull, han kommer må ännu bättre nu <3 och det är han verkligen värd. Puss på honom<3

Grattis älskling!<3

Jag är så glad för min pojkväns skull:) för idag fick han veta att han har fått ett jobb, han var på intervju idag och han ska börja redan på måndag!:D Han är verkligen värd att få känna sig behövd och inte bara behöva sitta hemma dagarna i ända. Nu kan han börja leta lägenhet snart också:)


Jag älskar min Jonas <33

Pluggat.

Jag pluggade nyss Naturkunskap B i en hel timme, helt frivilligt ! haha. jag kände att jag ville göra så mycket av instuderingsfrågorna som jag kan så att jag inte får allt i sista minuten inför provet som jag är rädd för.

Nu ska jag snart ta en skön och varm dusch !!:)

juste vi fick tillbaka religionsförhöret idag som jag trodde och de gick mycket bättre än vad jag trodde. Jag kammade ihop hela 28poäng av 29 :) så MVG blev de. Tack och lov.

Linn var så söt idag när jag hämtade henne och hennes syster på dagis för hon ville inte vara kvar hos fröken utan hon ville verkligen till mig, och det värmde<33 Lova är lite svårare..för hon saknar sin mamma och det förstår jag.

Minnen.

Du gjorde mig otroligt glad idag, min vän<3 

Godmorgon:)

Jag har hunnit äta gröt och så lyssnar jag på idol Kevin :) och så har jag nyss tränat lite med min lilla träningsmaskin, känns så skönt efteråt när jag känner att musklerna har arbetat lite och så känner jag mig nöjd över att jag verkligen försöker träna :) tränade mage och benen :)

När jag är påväg till skolan idag så ska jag kanske svänga in på åhlens och köpa ett lila nagellack :)

Idag första lektionen har vi religion..och idag känner jag inte riktigt för att ha de för jag tror vi får tillbaka vårat stora läxförhör..och jag var så stressad i slutet på de för att hinna till nästa lektion där vi också hade förhör..så jag får nog inte ens VG..fy va arg jag kommer bli.

Sen efter skolan ska jag vara barnvakt igen;) sen kommer jag hem !

kram <3

Musik.


Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing

Min underbara pojkvän<3

Älskling, förlåt för igår<3 Glöm aldrig att jag älskar dig av hela mitt hjärta! Utan dig är jag inte hel, så är det. Du håller mitt hjärta i din hand<3 Jag älskar dig verkligen. Jag vill dela mitt liv med dig, föralltid. Inte ens döden kan skiljas oss åt.

jag saknar dig..jag längtar tills imorn! Mysa tsm framför tvn och äta massa gott! Kärlek till dig.

// Din egna Sandra.

Torsdag eftermiddag.

Idag har jag inga läxor att göra !!! :) såå skönt. Jag skulle egentligen ha vart barnvakt men när jag hade slutat skolan så ringde mamman till barnen och sade att ena barnet är så förkylt och hostig så jag behöver inte passa. Synd på ett sätt, "förlorar" pengar men samtidigt skönt för jag slipper åka tillbaka till stan och så kan jag ta de lugnt och det kanske jag behöver efter skolveckan och min förkylning som härjar, men den känns bättre iaf så den kanske försvinner under helgen ? :)

Jag fick tillbaka en uppsats i svenska B idag med motiveringen typ :

Mycket bra och djupa tankar .
Förstår författarens "hintar".
Svårt ämne i fördjupningen.

MVG :)

både min lärare och även de två lärarkandidaterna gillade min uppsats och det vart jag oerhört glad över:)

Igår var jag hos älsklingen och imorgon ska jag dit igen:) och vara där hela helgen<33 vi är ensamma hemma iaf på fredagen och på lördagen kanske älsklingens brorsa är hemma? lr så är han borta då med. Så jonas och jag ska mysa framför tv:n imorgon tex framför idol;) jag ska rå hand om honom riktigt mycket i helgen<3

Nu ska jag fortsätta sitta här vid datorn, längtar till matdags behöver nog lite mat så jag får energi. Jag känner mig lite dåsig..trött men ändå inte..men ändå seg:P haha

Kram <3

Tisdag morgon:)

För en stund sen när jag skulle vrida upp paschienerna ( skit snygg stavning men orkar inte tänka såhär tidigt på morgon;) ) då såg jag att de lyste lite igenom så jag tänkte: är det fint väder idag ? :) och så vred jag på dem och då vart jag så glad för det är såå vackert ute och även utanför mitt fönster för där är det en skog och löven på träden som är nära mitt fönster är verkligen gul/orange så himla vackert, de lyser om dem:) och himmelen är alldeles klarblå i bakgrunden, vackert.

Jag har nyss ätit lite fil med bananskivor och russin:) mumma:)

nu ska jag kika igenom internet lite till innan jag klär på mig och läser igenom läxan vi har tills idag. sen ska jag försöka vara duktig och använda min lilla träningsmanick;) Sen en stund efter 9 ska jag bege mig mot skolan. Efter skolan ska jag vara barnvakt:) sen hem till älsklingen<33

Hur mår ni förresten? :)

svarar gärna för jag vill veta om det finns nån läsare där ute?


Ha en bra dag!

Ny design:)

Jag försökte förklara för min vän Malin ( som är bäst på designa bloggar) hur jag vill ha min design på bloggen . Jag gav några bilder som exempel och hon fick välja vilka av dem typ alla:) och färger sade jag men resten hade hon lite fria händer bara de är hösttema;) och titta vad fint den blev ? lr vad sägs? :)

Tack Malin!!!:)

Tack<3

För några dagar sedan skrev jag om att jag saknar en viss person som jag har varit bästa vän med för 2år sedan och idag gjorde hon mig förvånad och otroligt glad genom orden hon sade och leendet hon gav mig:) chockad blev jag.

Tack för orden, de värmde<3

Saknar att ha dig som vän.

Säg att du inte hatar mig längre. Jag vill såå gärna ha en ny chans att visa att jag kan vara den bästa vännen du behöver. Jag behöver dig som vän, under all hemsk tid har du ändå vart min bästa vän i mitt hjärta, de ska du veta.

Ser du inte hur jag blöder? Har du verkligen förträngt våran tid? Du är min underbaste vän, glöm aldrig det. Än hur mycket du hatar mig kan du inte sudda ut dig från mitt hjärta, din plats i mitt hjärta är helig<3

Denna bild lägger jag upp för Sannas skull!

HAHA Sanna nu ser du väl bilden!?:) inte? då får du öppna ögonen:P



p.s sanna läs din lunar mejl och ring mig sedan på nummret som står där !
kram.

Turkiet <3


Älsklingen och jag i turkiet<3                        


                                                                              
                                                                          Jag och Johanna i turkiet<3

Godmorgon:)

jag har vart vaken sen typ 8:P jag lade mig ganska tidigt igår så då blir det så att jag vaknar tidigt. Jag börjar inte förrän 10.50 så jag softar här hemma och gör mig ordning i min egna takt;) har fått kläder på mig men håret ser ut som att de vart med i krig. Sminket tar jag sen, och tandborstning också:P

idag har jag bara ätit ett glas fil till frukost och jag är inte riktigt sugen på att äta nå mer...är så trött på mitt ätande. jag äcklas ju av min egna kropp...

ne nu ska jag fortsätta softa här med musik.

kram.

Igår:)

Igår lunchade jag med min vän Angelica i stan :) de var riktigt trevligt och roligt att få sitta och prata om allt möjligt. Sedan åkte jag med henne hem en stund och sen gick jag till min pojkväns mormor som bor när Angelica och där var lite av min pojkväns släkt för att fira hans mormor. Och sedan efter nån halvtimme kom älsklingen själv och hans familj :) vi åt lite tårta, bullar och mumsig glass:) sedan åkte jag med älsklingen hem och sov där<3 vi kollade på rederiet! och på stjärnor på is och lite på lilla melodifestivalen:)

sen idag fortsatte vi se på rederiet och sedan åkte jag hem vid 11. Hemma har jag bara softat vid datorn och sen var jag faktiskt barnvakt i 2timmar:) sen har jag bara fikat, suttit här och precis kollat på ensam mamma söker, rätt roligt bra program faktiskt:) man blir glad av det.

Nu ska jag snart ta en härlig dusch!

kram <3

Test.

Utseende:
Hårfärg: blond( lite brun i underhåret tyvärr..)
Ögonfärg: typ mörk gröna.
Längd: om jag ska vara exakt så 168,5;)
Skostorlek: förvirrad där;) för jag hade mellan 39-41 innan sommaren men sen har visst skolstorlekarna ändrats? för jag har 39 nu,annars simmar jag i skorna.

Kärlek:
Har du en kille just nu? självklart:) sen 3år tillbaka<3
Gillar du någon? Japp jag gillar och älskar en person;)
Vem? Jonas<3
Tillåter du din kille röra vid dig? självklart:)

Smak & Stil:
Hur ser dina trosor ut? idag är dom svarta.
Har du någon Bh? ja, såklart.
Hur beskriver du en ''fjortis"? Behöver absolut inte vara blond som alla tror. Men faller mycket för grupptryck, skriker och beter sig ohyffsat mot folk.
Hur beskriver du en ''plugghäst''? En som insett att skolan är viktig. En smart person.
Har du bytt stil någon gång? jag vet inte..tror inte det ? iaf inte mycket.
Vem är din förebild? jag tror man plockar från flera personen redan när man är liten..nu har jag ingen aning?

Bad Days:
Har du varit full? påverkad men inte direkt full.
har du däckat? nej aldrig.
Har du haft sex på fyllan? ingen kommentar.
Har du rökt? aldrig i livet.
Har du snusat? nej, varför skulle jag?
Har du gjort något olagligt? nej, lr gått mot röd gubbe;)

Ja/Nej:
Är du allergisk mot något? nepp.
Tror du på Gud? nej, för ingen har bevisat det.
Har du en Bästis? ja jag har flera nära vänner.
Är du vegitarian? Nej.
Är du olydig? ibland:P
Har du vart med om ett stort gräl? jao?

Antingen eller:
[x]mjölk/saft[ ]
[ ]ibumetin/ alvedon[x]
[ ]katt/hund[x]
[x]Cykla/gå[ ]
[ ] öl/cider [x]

Sthlm i torsdags.

Nu har jag varit usel på att uppdatera på sistone men ska försöka bli bättre:)

I torsdags var jag och klassen till skansen och sen var jag och några andra till vasaskeppet:P och sen gick jag och Sofia runt i kollade i affärer och så åt vi kebab i kungshallen med mathilda och malin, riktigt trevligt:) sen tog vi bussen hem vid 19 på kvällen:) var helt slut efter den "skoldagen":P

här kommer lite bilder som jag tog från dagen:)



Stockholm:)


Stockholm.

Ser ni vargen?:)
jag älskar bilden.



EN Lillbjörn.


   Storbjörn filosoferar.      
                                                          
                                            
                                                Storbjörn och lillbjörn
                                           posar framför min kamera



Jag och Sanna i min klass.


Lilla björnen springer.


Jag och min vän Sofia <3
Sverigemodeller;)
RSS 2.0