Min älskade pojkvän<3

Dagarna har gått fort nu när jag är på praktik så jag har klarat av att vara ifrån dig för jag vet att vi ses i helgen igen, men nu känns de som att jag inte orkar vänta så mycket längre..jag behöver din närhet och kärlek<3 Men snart är de fredag och sen är det lördag och då ses vi! Jag älskar dig Jonas<3

Hemlig läsare ?

vem är lussekatten ? :P

Praktik:P

Imorgon börjar min praktik..de ska faktiskt bli spännande men samtidigt lite nervöst..jag ska vara på en skola i en klass med 7åringar och så ska jag vistas på fritids lite också. Min handledare som jag ska ha, har jag själv haft som fröken när jag var 10-11år, så de ska bli roligt och se om vi kan samarbete bra ihop?:)

Just nu sitter jag här och snackar med angelica på msn, vi pratar lite om resor just. Hon vill väldigt gärna att hon och jag åker utomlands nånstans i vår för att göra en resa har vi pratat om sen vi var små, och det är klart att jag vill genomföra våra drömmar, men pengar och tid är ett problem.

Dessutom vill jag kunna åka till turkiet i sommar tillsammans med jonas för jag vill att vi ska åka och bada med delfiner, att få bada med delfiner är också en dröm som jag haft sen jag var liten, en stor dröm <3 och att få uppfylla den drömmen tillsammans med min älskade pojkvän Jonas skulle göra mig otroligt lycklig. Men samma sak här, pengar måste finnas för att det ska gå att utföra..

Jag ska iaf inte önska mig så mkt saker i julklapp , utan jag önskar mig pengar till studenten och resor. Fast lite saker önskar jag mig och det är att få gå på massage och så önskar jag mig en parfym:) jag tror att mamma kommer köpa lite prylar som är bra när man flyttar hemifrån, eller så köper hon bara de till jonas, vi får se:P

vad önskar du dig själv i julklapp?:)

mohhaa:D

yeah ! idag har jag fått/köpt en ny dator, nämligen en bärbar:) wiiho första gången jag har en bärbar;) sen om den andra datorn vill börja leva igen så behåller jag nog den:)

nu är jag tillbaka på internet:D

fy.:/

Hur onda får man vara..? usch vilka människor. Men mej lekar man inte med.

Bra låtar just nu :)

Melissa Horn : Kvar i nått jag lämnat och Långa nätter.

Amy Mcdonald: This is the life



klockrenaste kommentaren jag sade på svenskan idag till vår lärarkandidat:P jag: Åsa ( en i klassen) hon säger saken och jag går på djupet :D

haha hon tyckte de lät roligt, alltså de handlade om att jag och Åsa diskuterade om några frågor som handlar om jämnställdhet som svenska läraren ville att alla skulle diskutera om i grupper och sedan berätta inför klassen.

men samtidigt som hon tyckte att det lät roligt så höll hon med om att jag och åsa kompleterade varandra väldigt bra i att argumentera och hon började prata om min typ artikeln och en uppsats som jag har skrivit tidigare, hon menade typ att de märks att jag är djup och funderingar ordentligt på saker och ting;)


här kommer en länk till sången kvar i nått jag lämnat ( gick nämligen inte att lägga in den här på bloggen :/ ) . den sången är såå fin..:)

http://www.youtube.com/watch?v=PkgdMaxLGe4

Kemi igen.

hej och hå, nu är datorn på lagning. Mamma och pappa lämnade in den igår. och de kommer ta typ 3 veckor innan jag får tillbaka den och om den är lagad då eller inte vet jag inte, det beror på felet. men förhoppningsvis blir den lagad:) men tyvärr så fanns de ingen lånedator, alla var upptagna. Men det kanske är bra ? iaf denna vecka medtanke på att jag har vart barnvakt i måndags, onsdags och ska vara de vid 15 idag också. Dessutom hade jag två muntliga redovisningar i tisdags var av en jag , mathilda och malin fick MVG på !! :) vi pratade i en timme;) och vi fick mkt beröm av läraren och det kändes bra. Men de som tar mkt på mina krafter just nu är Kemi B provet som vi ska ha imorgon...så svårt. jag försöker verkligen lära mig allting..så om jag ändå får IG så är det så liksom..jag försöker ju faktiskt. Men vissa grejjer är för svåra att lära sig, en av mina lärare såg alldeles förvånad ut när hon hörde att jag läser naturkunskap b och hon förstod att det är svårt och enligt henne är de rena grekiskan;) då borde angelica vara bra kemi;) haha där fick jag till det allt:P

Ne usch nu får jag väl försöka blicka ögonen ner på boken och alla papper igen..för imorn är som sagt provet..

sen blir det att hämta ( skit/gull ungarna;) det beror på vilket humör dom är på som namnet skiljer)

men pappa ringde och sade att han hämtar mig iaf ! söt på honom!! han skjutsade mig till skolan också, de var snällt av han, väldigt snällt:)

RSS 2.0