Ingen praktik idag..:(

Igår kväll så frös jag när jag skulle sova..sen vaknade jag flera gånger av att jag frös så himla mycket..så jag lade två täcken över mig men det hjälpte inte så mycket. Sen vid halv 3 så tog jag tempen och den visade 38,5 graders feber..Antagligen hade de vart högre innan också. Sen sov jag till kl 6 och då tog jag tempen igen och de visade 37,5. Sen sov jag vidare till kl 8 och då visade tempen 37,3! Alltså bara lite lite feber, så då tänkte jag att om jag får ner febern till 37 så kan jag ju kanske testa att gå till praktiken , för jag ville så gärna dit. Men vid halv 9 visade tempen 37,3 fortfarande så jag ringa min handledare och berättade att jag hade feber så hon tyckte att jag borde vara hemma. Så nu sitter jag här.

Men vid 10 hade jag typ 36,5 ! sen vid halv 11 hade jag 37,0 . Så jag är nog feberfri nu med, men ska kolla om en liten stund innan jag åker till öronspecialisten. Mamma är snäll som möter mig i stan och följer med så jag får sällskap. Hon är guldvärd.

Det började nämligen igår redan med att jag fick ont i halsen och lite ont i höger öra då och då. Sen imorse hade jag också ont i halsen men de har blivit mindre nu:) Men nu har vänster öra börjat kännas mer än höger öra..Mysko.

Haft lite ont i huvudet tidigare idag också, vart värre när jag böjde mig ner. hm..undra vad det är för fel på mig?

Men men nu ska jag snart börja ta mig byxor och ta tempen och så. Bussen går 12.15 så.

Kram !
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0